25/07 Wijnproeverij

020 8208206
info@stadstranddehallen.nl

zondag 25 juli 15:00 - 17:00

52Wines, een club wijnliefhebbers en fanaten zijn vanuit passie uitgegroeid tot een kennisinstituut over wijn. Kennis staat bij ons hoog in het vaandel – daarom geven we cursussen, proeverijen en opleidingen. Wij zijn ervaren in het importeren van wijn rechtstreeks bij de wijnboer vandaan, en leveren aan de betere horecagelegenheden. De zaken waar je ‘echt lekker’ kunt eten en drinken. En we doen niets liever dan onze passie met jullie delen.

Dat gaan we doen op de wijnproeverij van 52Wines x  Stadstrand de Hallen! We proeven 6 wijnen met elk een opvallend smaakkenmerk. Leer wat fris, fruitig, bloemig, body, tannine, houtrijping en kruidig in een wijn betekent. En dan weet je al snel wat jij lekker vindt in een wijn!

Bij 52Wines hebben we die smaakkenmerken naar simpele kleuren vertaald, zodat je precies weet wat je kunt verwachten van de wijn, zonder een ingewikkeld wijnlabel te hoeven lezen. Tijdens de proeverij vertellen we je graag meer! Nu al nieuwsgierig geworden? Neem dan vast een kijkje op de website.

Type toegangskaart Prijs Winkelmandje