[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_single_image image=”1804″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_border” border_color=”white” onclick=”custom_link” link=”https://www.popuppodium.com/agenda/” el_class=”agenda”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Stadstrand de Hallen

“even op vakantie in eigen stad”

[/vc_column_text][vc_separator][vc_column_text]

Op vakantie in eigen stad klinkt zo gek nog niet toch? Ondernemers in de Hallen Amsterdam gaan de handen ineenslaan om het vakantiegevoel deze zomer dichtbij te halen. Een stadstrand aan het Bellamyplein, waar je met de voeten in het zand kunt genieten van de zomerse dagen.

Naast dat je welkom bent op onze heerlijke oase midden in Oud-West organiseren we ook allerlei activiteiten.

Zo kun je vanuit je relaxte stoel genieten van films geprogrammeerd door de Filmhallen. Er zijn er diverse livemuziek avonden waarbij je kunt swingen en zingen op je eigen plek in de studio.

Ook de “kleintjes” zijn meer dan welkom. Op Family Sunday organiseren we een heerlijke brunch met bubbels voor de ouders terwijl de kids vermaakt worden in de indoor speeltuin.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Koop je tickets” align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”828″ img_size=”480×320″ style=”vc_box_border” border_color=”white” onclick=”custom_link” link=”https://www.popuppodium.com/wat-is-het-popup-podium/”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”449″ img_size=”480×320″ alignment=”right” style=”vc_box_border” border_color=”white” onclick=”custom_link” link=”https://www.popuppodium.com/corona-maatregelen/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]